Nieuws

ZLTO investeert in certificering met AgriPlace

1

ZLTO investeert vanaf heden mee om AgriPlace verder te ontwikkelen. AgriPlace wordt momenteel vooral gebruikt in de akkerbouw en (glas)tuinbouw.

Vanaf 2019 wordt uitbreiding naar andere sectoren zoals de vollegrond- en sierteelt voorzien. Op langere termijn is beoogd ook in de dierlijke sector actief te worden.

Sociale aspecten

Naast voedselveiligheid eisen afnemers steeds vaker gegevens van het boerenbedrijf over sociale aspecten, zoals het Grasp-keurmerk. Over een paar maanden moeten telers voldoen aan een nieuwe standaard op gebied van milieu: PlanetProof.

Registraties van gewasbeschermingsmiddelen worden steeds ingewikkelder. En zo komt er nog veel meer op telers af. AgriPlace komt de teler tegemoet en maakt registratie en certificatie een stuk efficiënter en gemakkelijker.

Registratie

Afnemers en overheden vragen steeds meer om registraties. En graag zo snel mogelijk. Of een teler daar nu op zit te wachten of niet, hij ontkomt er niet aan. ZLTO kent de kopzorgen van de teler en stapt daarom in AgriPlace. Met AgriPlace beheert de teler alle belangrijke teelt- en marktcertificaten in één digitale map. Dankzij koppelingen, hergebruik van data en slimme vragenlijsten is de teler veel minder tijd kwijt.

1 reactie op “ZLTO investeert in certificering met AgriPlace

  1. John schreef:

    Goed plan die agriplace in een digitale.map

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.