Nieuws
Agribusiness Service

Het team van Agribusiness Service (ABS) wordt met ingang van 1 januari versterkt met Arjen Voortman (30) als teammanager.

ABS heeft een groeiambitie en het bestuur heeft besloten om de directievoering van ABS uit te breiden met de aanstelling van de teammanager. Voortman wordt verantwoordelijk voor de dagelijkse aansturing van de medewerkers en tegelijk aanspreekpunt voor (nieuwe) klanten.

Professionaliseringsslag

Met deze professionaliseringsslag kan ABS zich nog beter richten op verschillende klantenwensen. ABS richt zich daarbij op bedrijven en organisaties in de Nederlandse en Europese agribusiness.

Ervaring

Voortman studeerde Economie en Recht aan de Haagse Hogeschool en is bekend met relatiemanagement en het begeleiden van professionals. Hij heeft zich na zijn studie in meerdere functies beziggehouden met diverse dossiers bij Rabobank Westland. Als specialist First Line Monitoring en later Clustermanager Intensieve Begeleiding in de Agro- en Foodsector is hij bekend met ontwikkelingen in de agrarische sector en heeft hij een sterke basis om ABS verder uit te bouwen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.