Nieuws

Joint venture Swinco International en Zarkos-Smith

boerenvertrouwen

Swinco International en Zarkos-Smith Associates hebben hun samenwerking versterkt en een joint-venture gesloten. De bedrijven werken sinds 2009 samen wat gezorgd heeft voor forse groei, zowel in het Verenigd Koninkrijk als internationaal.

Met deze joint venture optimaliseert Zarkos-Smith de begeleiding van het primaire varkensbedrijf in het Verenigd Koninkrijk. De internationale expertise van Swinco levert gespecialiseerd advies waardoor klanten hun winst kunnen verbeteren.

Swinco

Swinco werkt wereldwijd vanuit Nederland met een internationaal team en heeft toegang tot een van de modernste veevoederfabrieken in Europa met eigen onderzoekscentra voor vleesvarkens, zeugen, biggen en vleeskuikens en een onlangs nieuw gebouwd onderzoekslaboratorium.

Swinco is een bekende marktspeler met het Opticare-assortiment voor de jonge diervoeders, premixen en fermenteerbare producten.

Zarkos-Smith

Zarkos-Smith, gevestigd in het Verenigd Koninkrijk, is een grote speler op de varkensvoedingsmarkt en levert varkensvoer van kern tot complete mengvoeders met complete on-farm service.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.