Nieuws

Noord-Nederlandse Landbouwbeurs goed bezocht

Organisatie en standhouders kijken terug op een geslaagde 22ste editie van de Noord-Nederlandse Landbouwbeurs die vorige week in Leeuwarden plaatsvond.  

De beurs in Leeuwarden richtte zich met name op de melkveehouderij en akkerbouw. Er waren echter ook standhouders uit de diervoedersector vertegenwoordigd. Agrifirm was tijdens deze beurs niet alleen met een stand aanwezig, maar verzorgde op alle beursdagen ook een workshop over het TMR Constant voerconcept.

Diervoedersector

De diervoedersector werd op de beursvloer, naast Agrifirm, vertegenwoordigd door ABZ Diervoeding, Alpuro Breeding, Hoogland BV, Micronutrition en Rinagro.

Vernieuwing

“Bezoekers van de Noord-Nederlandse Landbouwbeurs hebben kunnen merken dat er veel vernieuwingen aan de beurs zijn toegevoegd”, vertelt beursmanager Emmy Dijkstra. “We hebben goed nagedacht over vernieuwende elementen om bezoekers te blijven verrassen en de beurs naar een hoger niveau te tillen, voor zowel onze bezoekers als deelnemers. De beleving op de beurs hebben we hierin centraal gesteld.”

Bezoekers

De aanwezige standhouders toonden zich tevreden over het verloop van de beurs die door een kleine 20.000 bezoekers, verspreid over vier dagen, werd bezocht. De volgende editie wordt gehouden in 2020.  

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.