Nieuws

IVS Dosing Technology uit Veghel, producent van doseersystemen voor vloeistoffen en stoom, heeft zich sinds 1 januari 2019 aangesloten bij de Triott-Group.

Triott-Group is het moederbedrijf van onder andere Ottevanger Milling Engineers, Wynveen International, Inteqnion, TSC, Almex, PCE en PTN.

Groei

De directie van IVS, gevoerd door Frank Dielissen en Hans den Otter, ziet kansen om samen met de andere bedrijven binnen de Triott-Group verder te groeien en haar afzetmarkt buiten de landsgrenzen te vergroten. “Het wereldwijde netwerk dat voor IVS ter beschikking komt, biedt daartoe alle mogelijkheden”, stelt de directie.

Uitbreiding

Voor de Triott-Group betekent de aansluiting van IVS, de negende loot aan de boom die zich wereldwijd focust op het ontwerpen, leveren en inbedrijfstellen van installaties voor met name de diervoederindustrie.

Triott-Group wordt met het toevoegen van IVS weer een stukje breder en completer. “Bovendien brengt de samenwerking met IVS weer een aantal nieuwe markten en werkgebieden met zich mee”, aldus de Triott-Group.

Innovatiekracht

De directie van IVS blijft bestaan uit Frank Dielissen en Hans den Otter. “Door het zoeken van de maximale synergie met de andere zusterbedrijven, zal de innovatiekracht verder toenemen en het aanbod van IVS nog completer worden”, zo verwachten beide bedrijven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.