Nieuws

Frank Waijers nieuwe Managing Director Duynie

Frank Waijers (33) volgt met ingang van 1 april 2019 Kai Kikkers op als Managing Director van Duynie Feed Nederland. In deze functie geeft Waijers leiding aan het managementteam van Duynie Feed Nederland.

Ervaring

Waijers heeft ruime ervaring in de agrarische sector en in het bijzonder met het organiseren van logistieke processen binnen de veevoerketen. De afgelopen drie jaar was hij als Manager Logistics bij Voergroep Zuid verantwoordelijk voor de afdeling Transport & Logistiek. Frank heeft de Hogere Agrarische School in Den Bosch gevolgd en de master Management, Economie en Consumentengedrag aan de Wageningen Universiteit afgerond.

Ambities

‘“Wij willen Kai Kikkers bedanken voor zijn bijdrage aan de ontwikkeling van Duynie in Nederland. Hij heeft, met zijn team, de basis versterkt voor de toekomst van ons bedrijf. We zijn blij dat we in Frank Waijers een goede opvolger hebben gevonden. Zijn enthousiasme, ondernemende mentaliteit en ervaring in de agrarische sector passen goed bij de ambities van Duynie Feed”,  zegt Richard Corsmit, CEO Duynie Group.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.