Nieuws

Denkavit en Dinuvet starten Denkavit Iberica

De Denkavit Groep en Dinuvet hebben met ingang van 1 februari 2019 het bedrijf Denkavit Iberica opgericht. Met de start van deze joint venture bundelen zij hun activiteiten op het gebied van Young Animal Nutrition op de Spaanse en Portugese markt.

De bedrijven werken al vele jaren samen. De agrifood markt wordt steeds internationaler en ontwikkelt zich snel. Beide bedrijven willen hun partners ondersteunen met kennis en innovatieve producten in deze snelgroeiende Iberische markt. Samen kunnen ze dit mogelijk maken.

Innovaties

Deze nieuwe structuur zal volgens beide bedrijven helpen om nieuwe innovaties sneller op de lokale markt te introduceren, zodat klanten er direct van profiteren. Deze stap past goed bij de ambitie van beide bedrijven om hun marktaandeel in deze regio verder te vergroten.

Denkavit

Denkavit is een familiebedrijf dat al meer dan 80 jaar bestaat. Het bedrijf is gespecialiseerd in Young Animal Nutrition en Feed Ingredients, met focus op voeding voor biggen, kalveren, geiten- en schapenlammeren. Denkavit is met een omzet van 650 miljoen euro en ruim 400 medewerkers wereldwijd actief met Europa als thuismarkt.

Dinuvet

Dinuvet is een Spaans bedrijf dat 20 jaar geleden begon als distributeur van veterinaire producten. Het bedrijf breidde zijn activiteiten vervolgens uit met de distributie van Young Animal Nutrition, diergeneesmiddelen, hygiëne producten en genetica.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.