Nieuws

Arvesta heeft de award voor Best Finance Team of the Year 2019 in de wacht gesleept. Het bedrijf kreeg de prijs vanwege de voortrekkersrol die Finance binnen Arvesta speelde bij de strategiewijziging van het bedrijf.

De Best Finance Team Award is een initiatief van het Vlaamse CFO Magazine en wordt toegekend door een onafhankelijke jury van diverse Chief Financial Officers (CFO’s) en bedrijfsleiders.

Veranderingstraject

De 23-koppige jury feliciteerde het Finance team van Arvesta voor haar voortrekkersrol in het veranderingstraject van het bedrijf tussen 2016 en 2018. Het doel van die transformatie was om van een organisatie van een zeventigtal aparte entiteiten te evolueren naar een eengemaakt, centraal aangestuurd bedrijf.

Katalysator

“Om Arvesta sterker te maken besloten we naar een centrale organisatie te evolueren waar iedereen met dezelfde systemen en tools werkt. De nieuwe Finance organisatie was al opgestart voor het hele bedrijf gekanteld was en fungeerde zo als katalysator om het hele bedrijf in dat verhaal mee te nemen”, legt CFO Luc Janssens uit.

Erkenning

“De verkiezing tot Best Finance Team is het hoogtepunt van het transformatietraject dat Finance binnen Arvesta heeft doorlopen. Deze prijs is een beloning voor dat harde werk en een erkenning voor de rol die Finance binnen het bedrijf speelt ”, zegt Janssens.

Motivatie

Tegelijkertijd kijkt de CFO al vooruit: “Een mooie prijs op de kast is niet ons doel, maar het motiveert ons om onze rol verder te spelen en met evenveel energie te blijven werken aan de toekomst van Arvesta.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.