Nieuws

Agrivaknet introduceert een wisseltrofee die kan worden toegekend aan het beste team van bedrijfsadviseurs rond een veehouderijbedrijf.

Agrarisch ondernemers die ervaren dat hun bedrijfsadviseurs het afgelopen jaar écht het verschil hebben gemaakt, kunnen dat team bij Agrivaknet aanmelden om kans te maken op een award, de Exponent.

Teamprestatie

Voorheen organiseerde Agrivaknet jaarlijks de verkiezing van de Bedrijfsadviseur van het Jaar. “Maar bij belangrijke stappen in de bedrijfsontwikkeling is niet slechts één adviseur betrokken, maar het hele team dat om de veehouder heen staat, zoals bijvoorbeeld de accountant, de voerleverancier en de dierenarts”, legt Niki Nuijten van Agrivaknet uit.

De vereniging van agrarische bedrijfsadviseurs vindt het daarom passender om het complete team in het zonnetje te zetten. “Wij zien graag dat veehouders die ervaren dat zij geweldig zijn geholpen door hun team van bedrijfsadviseurs deze aanmelden om kans te maken op de award.”

Aanmelden

Naast dat veehouders zelf hun bedrijfsadviseur kunnen aanmelden via exponent@agrivaknet.nl, worden ook de adviseurs zelf opgeroepen zich op dezelfde wijze aan te melden als zij zelf, of één van hun collega’s, bij een klant in teamverband een groot succes in 2018 hebben geboekt.

Bekendmaking

De winnaars worden bekend gemaakt tijdens de zogeheten Agrivaknet Expeditie, de nieuwe naam van de Agrivaknet Conferentie. Deze vindt plaats op 3 april.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.