Nieuws

MijnVoer.nl en Cheapfeed.com bundelen krachten

De online platforms MijnVoer.nl en Cheapfeed.com bundelen hun krachten en gaan samen verder onder de naam MijnVoer.nl. MijnVoer.nl wordt hiermee het enige, onafhankelijke, online platform waar veehouders het volledige rantsoen transparant kunnen (laten) samenstellen.

Logische stap

De krachtenbundeling tussen MijnVoer.nl en Cheapfeed.com is een logische stap, aldus beide partners. De samenvoeging van beide de digitale platforms leidt volgens Pieter Snoeijen van MijnVoer.nl tot een rendementsverbetering voor veehouders, onafhankelijk voerspecialisten en veevoerleveranciers. “Veehouders kunnen eenvoudig het rantsoen samenstellen en scherp inkopen door prijzen van meerdere aanbieders te vergelijken. Veevoerleveranciers hebben toegang tot een extra afzetkanaal. Onafhankelijk voerspecialisten kunnen alle componenten van het rantsoen direct meenemen in hun adviezen.”

“Het aanbod van MijnVoer.nl en Cheapfeed.com vult elkaar perfect aan.” MijnVoer.nl is gespecialiseerd in mengvoer, Cheapfeed.com is gericht op co-producten, enkelvoudige grondstoffen en ruwvoer. “Samen kunnen de platforms beter inspelen op de sterk groeiende behoefte van veehouders aan onafhankelijk rantsoenadvies en het eenvoudig maken van prijsvergelijkingen tussen toeleveranciers.”

Meerdere aanbieders

De komende maanden worden de platforms MijnVoer.nl en Cheapfeed.com stapsgewijs  samengevoegd. Op het online platform kunnen veehouders ‘real time’ bij meerdere aanbieders van onder meer mengvoer, co-producten en ruwvoer prijzen opvragen en direct bestellen. Geïnteresseerde veehouders, aanbieders van veevoer en onafhankelijk voerspecialisten kunnen zich eenvoudig aanmelden via www.MijnVoer.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.