Nieuws

De Heus Voeders gaat een strategische samenwerking aan met Global Feed Mill voor de productie van biologische voeders. Dit betekent ook dat de productie van De Heus biologische voeders wordt verplaatst van Van Gorp naar Global Feed Mills.

Ontwikkeling

De afgelopen jaren heeft De Heus een groeiend aantal biologische veehouders als klant bediend met het assortiment biologische veevoeders en bijbehorende ondersteuning. “Gelet op de positieve resultaten en enthousiaste reacties van veehouders in combinatie met de gunstige marktverwachtingen, hebben we besloten ons verder te ontwikkelen op dit vlak”, aldus de onderneming.

Voordelen

De strategische samenwerking heeft volgens De Heus een groot aantal voordelen. Zo sluiten de bedrijfsculturen van beide partners goed op elkaar aan. “Ondernemerschap, klantgerichtheid, service en flexibiliteit vormen belangrijke cultuurdragers binnen beide bedrijven”, constateert De Heus.

Beide bedrijven hebben bovendien de ambitie om gezamenlijk een toonaangevende rol te spelen in de groeiende markt van biologische voeders. Een intensieve bedrijfsbrede samenwerking tussen de bedrijven wordt hiervoor opgezet.

Productie

Global Feed Mill is een joint venture tussen de familie Lemmers (eigenaar van Global Food Group) en het Belgische diervoederbedrijf Groep Arvesta. Met ingang van 1 oktober aanstaande zal begonnen worden om de productie van Van Gorp naar Global Feed Mills over te zetten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.