Nieuws

Benoemingen commerciële directie ForFarmers

Foto: ForFarmers

ForFarmers Nederland heeft per 1 april Richard Dijkstra benoemd tot directeur varkens en Michiel Schreurs tot directeur pluimvee. Eerder dit jaar, op 1 januari, werd Jos Koopman al aangesteld als directeur herkauwers.

ForFarmers maakte begin november bekend dat twee nieuwe leden in de directie werden benoemd: Pieter Wolleswinkel en David Fousert. Dit als gevolg van de bekendmaking dat Jan Potijk, COO ForFarmers Nederland, zich niet opnieuw verkiesbaar stelt tijdens de Algemene Vergadering van Aandeelhouders op 26 april 2019.

Vacatures

Voor Pieter Wolleswinkel en David Fousert was dit een interne promotie, waardoor hun voormalige posities van respectievelijk directeur varkens en directeur herkauwers binnen ForFarmers Nederland vacant werden. Met de benoemingen van Richard Dijkstra, Michiel Schreurs, en de eerdere benoeming van Jos Koopman, is de commerciële directie van ForFarmers Nederland weer op sterkte.

Varkens

De nieuwe directeur varkens Richard Dijkstra heeft verschillende functies binnen ForFarmers uitgeoefend, waaronder die van verkoopleider melkvee en productmanager rundvee. In 2015 startte hij als business unit director pluimvee ForFarmers Nederland.

Pluimvee

Michiel Schreurs volgt Richard Dijkstra op als directeur pluimvee. Schreurs startte vier jaar geleden bij ForFarmers als directeur fusies, overnames en integratie en speelde een belangrijke rol bij de overnames van Voeders Algoet, Vleuten-Steijn, Tasomix, Van Gorp en Maatman.

Herkauwers

Jos Koopman is op 7 januari gestart als Directeur Herkauwers bij ForFarmers Nederland. Hij volgt daarmee David Fousert op. Jos heeft uitgebreide ervaring in de rundveehouderij. Hij was mede-eigenaar van een groot melkveebedrijf in Oost-Duitsland en heeft gedurende een periode van vijftien jaar diverse managementrollen vervuld voor CRV, zowel nationaal als internationaal.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.