Nieuws
BO Akkerbouw

André Hoogendijk wordt de nieuwe directeur van BO Akkerbouw. Hij volgt per 1 september Matthé Elema op. Elema gaat na de zomer met pensioen.

Verbinder

André Hoogendijk (1981) is momenteel adjunct-directeur van de Koninklijke Algemeene Vereeniging voor Bloembollencultuur (KAVB) en is daar verantwoordelijk voor het werkveld Duurzaamheid. Dirk de Lugt, voorzitter van Brancheorganisatie Akkerbouw (BO Akkerbouw), is blij met de komst van Hoogendijk: “Hoogendijk is een echte verbinder met sterke communicatieve eigenschappen. Hij kan zaken in beweging brengen en is de juiste man voor de volgende fase in de ontwikkeling van BO Akkerbouw.”

Vertrek

BO Akkerbouw geeft aan dankbaar te zijn voor de bijdrage die de huidige directeur Matthé Elema heeft geleverd aan de organisatie. “Zijn bijdrage aan de opzet van de organisatie en het activiteitenpakket, waaronder het verbindend verklaarde programma Onderzoek en Innovatie wordt enorm gewaardeerd.” Op een later moment wordt gelegenheid geboden afscheid te nemen van Elema.

Lees ook: BO akkerbouw opgericht: https://www.demolenaar.nl/2014/08/06/brancheorganisatie-akkerbouw-opgericht/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.