Nieuws
coppens

Tom Veldhuizen uit Geldrop is de nieuwe financieel directeur van Coppens. Veldhuizen is op 1 april begonnen in zijn nieuwe functie. Hij volgt daarin Jan Breukers. 

Familiebedrijf

Veldhuizen was voorheen als financieel directeur werkzaam bij A. Jansen BV in Son en Helmond, een familiebedrijf in Infra, Recycling, Beton en Betonwaren. Daarvoor was hij 19 jaar actief bij Starline in Valkenswaard in diverse functies, waarvan de laatste jaren als financieel directeur.

“Familiebedrijven spreken mij zeer aan. Ik heb een enorme bewondering voor dit ondernemerschap en probeer dit vanuit mijn professie zo goed mogelijk te ondersteunen en waar nodig ook een klankbord te zijn vanuit de financiële hoek. Ik ben erg enthousiast en gemotiveerd om bij Coppens in deze job te starten en  vertrouw er op, dat we er met elkaar een succes van gaan maken”, aldus Veldhuizen op de website van Coppens diervoeding.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.