Nieuws

Kemin en Adisseo verlengen samenwerking niet

Foto: Kemin

Met ingang van 1 januari 2020 eindigt de distributieovereenkomst tussen Adisseo en Kemin. Dat hebben beide bedrijven gezamenlijk besloten.   

“Ik wil Kemin bedanken voor onze succesvolle en hechte samenwerking. De afgelopen 13 jaar hebben we samengewerkt aan het meer bekendheid geven aan aminozuren en de bijdrage van aminozuren aan de verbetering van de zuivelproducten in de EMEA-regio”, zegt Jean-Marc Dublanc, directeur van Adisseo.

Samenwerking

“Al meer dan een decennium werkten we samen met Adisseo aan de ontwikkeling van succesvolle methionine-activiteiten. Om dit te bereiken hebben we onze verkoopontwikkeling gecombineerd met de onderzoeks- en ontwikkelingskracht van Adisseo. In de toekomst concentreren wij ons op verdere uitbreiding van ons portfolio herkauwers”, aldus Stefaan Van Dyck van Kemin.

Einddatum

Het einde van de overeenkomst wordt van kracht op 31 december 2019. Tot die datum blijft Kemin de exclusieve distributeur van Adisseo-producten Smartamine, MetaSmart en Microvit A Supra 1000 Ruminant voor de EMEA-regio.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.