Nieuws

Heemhorst en Wemo overgenomen door Alers

heemhorst

Alers Machinebouw en Onderhoud uit Wekerom heeft met ingang van 1 mei 2019 de Nieuwleusense bedrijven Heemhorst International B.V. en WEMO-techniek overgenomen. De drie bedrijven blijven zelfstandig opereren.

De drie bedrijven staan voortaan onder leiding van directeur Maarten Alers van Alers Machinebouw en Onderhoud: “De overname heeft als motto ‘samenwerken waar het kan, maximaal rendement voor onze klanten’. Ik zie een mooie toekomst voor me, waar kennis en ervaring op een natuurlijke manier samenkomen.” De huidige eigenaar van Heemhorst en WEMO-techniek legt vanwege zijn leeftijd zijn functie neer.

Alers onderhoudt en levert al meer dan 20 jaar onderdelen van machineparken van kunststof-, veevoeder- en papierfabrieken in Nederland, België en Duitsland. Bij Alers werken nu 30 vakmensen, die klanten op maat bedienen. Het bedrijf is gevestigd in het Gelderse Wekerom.

Samenwerking

Alers: “De afgelopen jaren zijn zowel Heemhorst als WEMO-techniek flink gegroeid. Dankzij deze overname kunnen we gezamenlijk een volgende stap maken.” De overname van Heemhorst en WEMO-techniek biedt nieuwe kansen, stelt de nieuwe eigenaar.

“Al vele jaren leveren wij onze klanten machines en zorgen daarnaast voor het onderhoud. Wat wij niet in huis hebben, is een gedegen engineersafdeling. Wij zien bij Heemhorst en WEMO-techniek juist een omgekeerde situatie: een sterke focus op engineering en de productie van installaties. Dit is een prachtige win-win: met Heemhorst en WEMO-techniek vullen we met kwalitatieve engineering en een professionele werkplaats Alers aan. Andersom vult Alers Heemhorst en WEMO-techniek aan met zijn goede service en het onderhoud aan installaties.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.