Nieuws

“Om de uitdagingen in de sector de baas te blijven, moet de samenwerking tussen boerenbedrijven en mengvoerbedrijven nóg hechter worden.” Dat zei Bastiaan van Tilburg van Trouw Nutrition tijdens de klantendag van dat bedrijf.

Meer dan 120 belangstellenden bezochten afgelopen vrijdag de opening van het vernieuwde kantoor van Trouw Nutrition in Putten. Bezoekers kregen een rondleiding door de fabriek en geheel gerenoveerde kantoortuin.

Strategisch partnerschap

Van Tilburg illustreerde met voorbeelden dat de agrarische sector voor een groot aantal uitdagingen staat. “Volumes en kosten staan steeds meer onder druk. Het veilig stellen van de bedrijfsopvolging wordt lastiger. De vraag naar data-gedreven management groeit. En dan is er nog de verscherpte wet- en regelgeving”, zegt Van Tilburg.

In het licht van deze ontwikkelingen, benadrukte Trouw Nutrition dat strategisch partnerschap voor het bedrijf een absoluut speerpunt is.

Samenwerking

Om ook in de toekomst in te kunnen spelen op de uitdagingen van technologie, digitalisering en duurzaamheid, zet Trouw Nutrition de komende jaren volop in op samenwerking.

“Door samen naar innovatieve nutritionele oplossingen te zoeken, maak je optimaal gebruik van de kennis en specialismen die binnen elk bedrijf aanwezig zijn”, stelt Van Tilburg. “Dit is vele malen efficiënter én effectiever dan wanneer ieder apart van elkaar tijd en geld investeert in het oplossen van hetzelfde probleem.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.