Nieuws

Nijhof-Wassink Hongarije is onlangs een samenwerking gestart met de Hongaarse tak van Agrifirm. Vanuit 3 Agrifirm productielocaties gaat Nijhof-Wassink de veevoederproducten naar boerenbedrijven in Hongarije en naar de omliggende grensgebieden vervoeren.

Uitbreiding

Met deze deal breidt de Feed Logistics divisie van Nijhof-Wassink Hongarije haar vloot uit met 12 vrachtwagencombinaties. Met een totaal van 40 mengvoedercombinaties is Nijhof-Wassink naar eigen zeggen veruit de grootste particuliere transporteur voor veevoederproducten in Hongarije.

Groei

“Het is een geweldige en mooie stap voor Nijhof-Wassink Kft, onze Hongaarse vestiging. We groeien in Hongarije nu naar ruim 100 collega’s. Groeien is bij ons geen doel op zich, maar het is wel een mooie mijlpaal. En dat is deze deal ook zeker”, zegt Martin Schoemaker van Nijhof-Wassink.

Totaalpakket

“We waren al een tijdje met elkaar in gesprek en nu gaan we een totaalpakket aan ze leveren. Naast het transport verzorgen we namelijk ook de planning voor Agrifirm Hongarije. Met onze mensen in Hongarije zorgen we ervoor dat we ook op lokaal niveau aansluiting hebben en houden met onze klanten en de eindafnemer. Zo doen we dat ook in Nederland, België, Duitsland en Polen”, besluit Schoemaker.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.