Nieuws

Alltech Coppens beloont innovaties in aqua

Alltech Coppens beloont innovatieve ideeën in de visteelt.

Alltech Coppens zal tijdens de Aqua InDepth conferentie  ̶  die wordt gehouden in Eindhoven (30 september – 2 oktober)  ̶  innovaties en de mensen achter de innovatieve ideeën belonen. De onderneming heeft wereldwijd het zogenoemde ‘Inventor program’ gelanceerd.

Doel van het Inventor program van Alttech Coppens is innovaties te ontdekken en waar mogelijk unieke ideeën te ondersteunen in hun verdere ontwikkeling. De innovaties en hun bedenkers krijgen via het Alltech Coppens Inventor Program de mogelijkheid hun weg te vinden naar de wereldwijde markt, onder andere via publieke erkenning tijdens de internationale conferentie Aqua InDepth.

Aanmelden

Alltech Coppens roept iedereen op die iemand kent die deze erkenning verdient of van mening is zelf aanspraak te kunnen maken op erkenning op basis van een innovaties, klein of groot, zich te melden. De bijdragen kunnen voortkomen uit alle onderdelen van de visteelt. Naast de mogelijkheid de innovatie te presenteren, wordt de winnaar ook beloond met ondersteuning van het Alltech Innovatie team bij de verdere ontwikkeling van het idee en de communicatie ervan richting de markt. “De agrarische sector innoveert volop. Het zit in hun traditie. Dat geldt ook in de visteelt wereldwijd. We willen ondernemers die bijdragen aan de oplossingen van morgen ondersteunen en hen een wereldwijd podium bieden”, aldus Pat Charlton, algemeen directeur van Alltech Coppens.

Meer informatie: www.alltechcoppens.com/inventor.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.