Nieuws

Reudink en SilFit breiden samenwerking uit

Reudink, onderdeel van ForFarmers Group en actief in biologische diervoeders, en SilFit breiden per 1 oktober 2019 hun samenwerking op het gebied van logistiek uit.

SilFit is een dochteronderneming van Nijhof Wassink en verzorgt al een deel van de huidige transportactiviteiten. Per 1 oktober gaat SilFit de regie verzorgen voor alle bulkleveringen van Reudink.

Zowel het hoge serviceniveau naar de biologische veehouders als de duurzaamheid van transport staan centraal in de samenwerking.

SilFit

SilFit is een logistieke dienstverlener, gespecialiseerd in het verzorgen van logistieke planningen met als doel de supply chain van organisaties te optimaliseren. Per 1 oktober krijgt SilFit een regierol op de transportplanning van alle franco bulkleveringen van Reudink.

In de transportplanning die SilFit verzorgt zijn verschillende logistieke dienstverleners betrokken. De bekende bulkwagens in Reudink-stijl blijven actief in voerleveringen aan klanten.

Efficiëntie

Wilfred Jonkman, directeur Reudink: “Het specialisme van SilFit sluit direct aan op onze doelstellingen om het transport van onze voeders naar onze klanten zo efficiënt mogelijk te organiseren en bovendien het serviceniveau naar onze klanten toe verder te verhogen.”

Transportplanning

SilFit voert de regie op de transportplanning. “Dat is een proces dat je zo slim mogelijk wilt inrichten. De transportafstanden van de fabriek naar onze klanten, biologische veehouders, zijn relatief groot en onze inzet is om met deze samenwerking de zogenaamde ‘lege kilometers’ terug te brengen, wat in lijn is met onze duurzaamheidsdoelstellingen”, aldus Jonkman.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.