Nieuws

Tijdens de vakbeurzen Solids en Pumps & Valves op 2 en 3 oktober 2019 in Rotterdam Ahoy wordt inzichtelijk gemaakt dat droge en natte processen geen gescheiden werelden zijn. “Hoewel elk zijn specifieke technologieën kent, is er in de praktijk lang niet altijd sprake van gescheiden processen”, zegt Michiel Schröder namens beursorganisator Easyfairs.

“Beide processen kunnen op een locatie voorkomen en beide proceswerelden hebben elkaar nodig en kunnen van elkaar leren”, stelt Schröder.

Instrumentation Area  

Op het raakvlak van droge (Solids) en natte processen (Pumps & Valves) is de meet- en regeltechniek een gemeenschappelijke factor. Dit komt dan ook terug in de Instrumentation Area. Een nieuw initiatief op Solids en Pumps & Valves dat letterlijk de verbindende straat tussen beide vakbeurzen vormt.

In deze straat kunnen bezoekers terecht voor specifieke informatie over procesinstrumentatie. Aanwezige exposanten in deze straat zijn onder andere Endress+Hauser, Krohne, Festo, Yokogawa en Vega.

Eén geheel

Bezoekers kunnen verder op de beursvloer oplossingen vinden voor het gehele productieproces omdat Solids en Pumps & Valves één geheel vormen. Schröder: “Maar de beurzen zijn wel toegespitst op de verwerking en het transport van vaste stoffen en vloeistoffen. Het grote voordeel van een gecombineerde Solids en Pumps & Valves is dat het voor bezoekers een zeer efficiënte manier is om een compleet beeld te krijgen van het huidige aanbod op component- en installatieniveau.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.