Nieuws

ABZ Diervoeding viert 100-jarig bestaan

ABZ Diervoeding
Ter gelegenheid van het 100-jarig bestaan liet ABZ Diervoeding een speciale fiets ‘Boeren zorgen voor eten’ met bijpassende snelbinders maken.

ABZ Diervoeding bestaat 100 jaar. Het jubileum wordt gevierd tijdens een zestal open avonden voor de leden in Nijkerk en met een feestelijke avond voor de medewerkers van de coöperatie. “We willen onze trouwe klanten en betrokken medewerkers op deze wijze bedanken. Mede dankzij hun vertrouwen en inzet zijn we uitgegroeid tot het prachtige bedrijf dat we nu zijn”, aldus Marcel Roordink, algemeen directeur van ABZ Diervoeding.  

Oprichting

Een aantal verenigingen waaruit de coöperatie is ontstaan, zijn inmiddels al meer dan 100 jaar geleden opgericht. De datum is gebaseerd op een oprichtingsakte uit 1 september 1919. Het origineel is in het bezit van ABZ Diervoeding. In 100 jaar tijd heeft de Nederlandse veehouderij en hierdoor de coöperatie een indrukwekkende groei en ontwikkeling meegemaakt, constateert de coöperatie.

Trots

“Dankzij onze boeren genieten wij iedere dag van gezond en lekker voedsel. Met veel enthousiasme en vakmanschap zorgen zij hiervoor en daar zijn wij trots op.” Om de sector te promoten heeft ABZ Diervoeding naast een zeer succesvolle gratis kentekenplaathouder actie ‘Boeren zorgen voor eten’, nu ook een ‘Boeren zorgen voor eten’- fiets en bijpassende snelbinders laten maken. Een aantal exemplaren van de fiets worden tijdens de jubileumweken, de komende beurzen en een social media actie verloot.

Lees ook: ABZ Diervoeding nu op 1700 leden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.