Nieuws

Nutreco neemt Zuid-Afrikaans premixbedrijf over

Nutreco neemt het Zuid-Afrikaanse premixbedrijf Animal Nutrition and Health (ANH) over van Kaonne Investments. ANH zal volledig worden geïntegreerd in Trouw Nutrition South Africa.

Zuid-Afrika bevat volgens Nutreco de grootste voedermarkt van het continent en is tevens de grootste producent van het continent. “Het sluiten van deze deal met Kaonne Investments is onderdeel van Nutreco’s strategie om onze basis in Afrika uit te breiden. Ik ben blij dat we zo’n solide bedrijf verwerven”, zegt Rob Kiers van Nutreco Afrika.

Versterken

“We werken al heel lang nauw samen met de eigenaren van ANH en we weten dat onze culturen en benaderingen van het bedrijfsleven complementair zijn. Deze stap zal onze activiteiten in Zuid-Afrika verder ondersteunen en ervoor zorgen dat we onze toonaangevende producten naar nog meer boerderijen in het land kunnen brengen”, aldus Kiers.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.