Nieuws

Nutreco komt met een prijs voor het meest veelbelovende onderzoek door promovendi en postdoctorale studenten die wereldwijd werkzaam zijn in de dier-, aquacultuur- en veterinaire wetenschappen.

Deze ‘Young Researchers Prize’ wordt toegekend aan het meest veelbelovende onderzoek door promovendi en postdoctorale studenten die wereldwijd werkzaam zijn in de dier-, aquacultuur- en veterinaire wetenschappen.

Uitdaging

De prijs erkent volgens het bedrijf uitstekende onderzoeksinspanningen om de steeds belangrijker wordende uitdaging aan te gaan voldoende voedsel te produceren voor de groeiende wereldbevolking.

Oplossingen

“De oplossingen voor deze uitdaging moeten systemisch en duurzaam zijn en de verschillende landbouwsystemen op onze planeet omvatten”, zegt Nutreco-directeur Rob Koremans. “Ons bedrijf werd 25 jaar geleden opgericht om oplossingen te helpen ontwikkelen om aan de groeiende vraag naar hoogwaardige eiwitten te voldoen.”

Stimulans

“We willen ons 25-jarig bestaan markeren door de inspanningen van getalenteerde onderzoekers te erkennen die onze visie delen in het vinden van nieuwe oplossingen voor ‘Feeding the Future’, wat al vele jaren onze bedrijfsmissie is. We hopen dat deze prijs veelbelovende jonge onderzoekers zal stimuleren om aan dit doel te blijven werken”, aldus Koremans.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.