Nieuws

ABZ Diervoeding en De Samenwerking uit Haastrecht gaan op het gebied van varkensvoeding intensief samenwerken. Dat meldt ABZ Diervoeding.

De afgelopen jaren heeft ABZ Diervoeding haar afzet varkensvoeders zien toenemen. “Wij hebben een groeiend aantal ondernemers varkensvoeders met bijbehorend advies mogen leveren. In aansluiting hierop zijn wij een intensieve samenwerking opgestart met Coöperatieve Landbouwvereniging De Samenwerking UA uit Haastrecht”, zegt commercieel directeur Cor van Dijk op de website van ABZ Diervoeding.

Samenwerking

De Samenwerking richt zich in principe op veehouders in het westen van Nederland. ABZ Diervoeding en De Samenwerking werkten al eerder samen binnen de Coöperatieve Inkoopservice (CIS). “Een samenwerking binnen de keten varkenshouderij lag dus voor de hand.”

Varkensvoeders

De varkensspecialisten van beide coöperaties zullen samen optrekken in de technische begeleiding. Ook de uitgangspunten voor de samenstelling van de varkensvoeders worden binnen de twee bedrijven geharmoniseerd. “Door slim samen te werken, kan snel worden ingespeeld op de vele veranderingen en worden kosten bespaard”, aldus Van Dijk.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.