Nieuws

‘Kijk op de Koe’ tijdens RMV Hardenberg

rmv kijk op koe

Beursorganisator Easyfairs kijkt met tevredenheid terug op de afgelopen editie van de Rundvee & Mechanisatie Vakdagen (RMV) in Hardenberg. “Juist in deze voor agrariërs hectische tijden vormde de beurs een soort thuishaven”, aldus Claudy Bekmann van Easyfairs.

Op de beursvloer bevonden zich zo’n 400 standhouders. Over de drie beursdagen wist het evenement 22.000 bezoekers naar Hardenberg te trekken.

Publiekstrekker

Een van de publiekstrekkers was ‘Kijk op de Koe’, de presentatie van een aantal dochtergroepen verzorgd door een vijftal fokkerijorganisaties die hiervoor de krachten hadden gebundeld.

Jubileumeditie

Easyfairs introduceerde tijdens deze beurs het logo voor de jubileumeditie van 2020. Volgend jaar wordt de 25ste editie van de RMV gehouden. De beursorganisatie heeft exposanten en bezoekers tijdens de afgelopen editie al gewezen op het jubileum en vraagt hen beeldmateriaal van voorgaande edities op te sturen.

2020

Naast een terugblik in het kader van het jubileum, gaat volgend jaar de aandacht vooral naar kansen voor de toekomst. “We leggen volgend jaar een nog sterkere focus op thema’s als gezonde dieren, gezond bedrijf”, aldus Bekmann.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.