Nieuws
Foto: ForFarmers

Bulkwagenchauffeur Harry Kamphorst, werkzaam bij ForFarmers Nederland, is vrijdag 22 november letterlijk in de schijnwerpers gezet. De 65-jarige chauffeur viert zijn 50-jarig dienstjubileum bij ForFarmers en is door zijn collega-bulkwagenchauffeurs met een erehaag van bulkwagens op zijn thuisbasis onthaald.

Op het terrein van de productielocatie van ForFarmers in Delden stonden tientallen wagens hem op te wachten om het jubileum te vieren.

Ervaring

Kamphorst is 50 jaar in dienst én gaat nog niet met pensioen. Als 15-jarige jongen begon hij in 1969 bij veevoerproducent Van den Born in Terschuur, een van de rechtsvoorgangers van ForFarmers. Via de verschillende overnames is hij uiteindelijk bij ForFarmers in dienst gekomen.

“We zijn vereerd dat we dit jubileum met Harry mogen vieren en wensen hem van harte proficiat”, licht Theo Horbach, directeur Operations ForFarmers Nederland toe over het jubileum van Kamphorst.

Chauffeur in hart en nieren

Kamphorst is chauffeur in hart en nieren, heeft altijd op de vrachtwagen of bulkwagen gereden. Dit heeft hij voor verschillende diersectoren en verschillende standplaatsen gedaan. Zo heeft hij onder andere in België in zijn tijd bij Trouw Nutrition concentraten vervoerd. Voor Pavo reed hij grondstoffen op de vrachtwagen, nu rijdt hij al jaren op de bulkwagen voor ForFarmers.

Harry Kamphorst werd met een erehaag van bulkwagens op zijn thuisbasis onthaald. (Foto: ForFarmers)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.