Nieuws
ForFarmers
Foto: ForFarmers

De raad van commissarissen van ForFarmers draagt Roeland Tjebbes voor, om door de Algemene Vergadering van Aandeelhouders (AvA) op 24 april 2020 te worden benoemd als lid van de raad van bestuur van ForFarmers.

De heer Tjebbes zal bij zijn benoeming de functie van Chief Financial Officer (CFO) gaan vervullen. De benoeming is voor een termijn van vier jaar, eindigend aan het eind van de jaarlijkse AvA in 2024.

Opvolging

De voorgenomen benoeming van Tjebbes houdt verband met het aftreden van Arnout Traas, de huidige CFO van ForFarmers, die eerder heeft aangegeven niet beschikbaar te zijn voor herbenoeming per het einde van de AvA van 2020.

Huidige functie

Tjebbes zal op 1 maart 2020 reeds in dienst treden bij ForFarmers en deel gaan uitmaken van de (niet-statutaire) directie. Sinds oktober 2015 is Tjebbes CFO van de Hoogwegt Group (internationale handel in zuivelproducten). Tevens is hij sinds mei 2018 lid van de raad van commissarissen van Royal Koopmans.

Opleiding

De heer Tjebbes heeft bedrijfseconomie gestudeerd aan de Universiteit van Maastricht en is tevens opgeleid als registeraccountant aan de Universiteit van Tilburg.

Ervaring

Tjebbes begon zijn carrière als accountant bij BDO Accountants. Na een aantal jaar verliet hij de accountancy en startte een carrière bij verschillende ondernemingen in financiële managementposities. Hij heeft brede ervaring opgedaan in de voedings- en diervoersector, onder meer bij Perfetti Van Melle, Nutreco en Vion.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.