Nieuws

Cinven neemt belang in Barentz

Internationale investeringsmaatschappij Cinven heeft een belang genomen in Barentz, de wereldwijde distributeur van ingrediënten voor de voedsel-, farmaceutische, verzorgings- en diervoedingsindustrie. Financiële details van de transactie worden niet bekendgemaakt.

Het in Hoofddorp gevestigde Barentz levert wereldwijd ingrediënten en additieven aan het MKB en aan grote multinationals. Barentz koopt hoogwaardige ingrediënten van toonaangevende fabrikanten over de hele wereld.

Ondersteuning

Daarnaast bieden de deskundigen van Barentz via hun moderne productiefaciliteiten in Europa, Noord-Amerika en Azië hoogwaardige technische ondersteuning bij onder meer voormenging, menging, samenstelling en testen van ingrediënten.

Cijfers

Barentz, opgericht in 1953, heeft vestigingen in meer dan 60 landen. Het bedrijf is sterk vertegenwoordigd in Europa en Azië en groeit in Noord-en Latijns-Amerika. Momenteel telt de organisatie wereldwijd ongeveer 1100 medewerkers. Barentz heeft meer dan 1000 leveranciers van ingrediënten en bedient meer dan 15.000 klanten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.