Nieuws

Krachtenbundeling NW en DVM Trans in België

Nijhof-Wassink (NW) en DVM Trans gaan op logistiek gebied samenwerken in België. Dat maakt NW bekend op haar website.

“Onze activiteiten in België maken een positieve ontwikkeling door”, zegt Martin Schoemaker van Nijhof-Wassink. “Om vlotte communicatie met onze klanten en hun afnemers mogelijk te maken, werken we straks vooral met Belgische chauffeurs en management.”

Binding

“De binding met de regio Vlaanderen is voor onze klanten en Belgische medewerkers belangrijk”, vervolgt Schoemaker. “De samenwerking met DVM Trans past bij onze ambities. Zij zijn een bekende speler in de Vlaamse landbouwsector. Samen willen wij de veevoederfabrikanten in België nog beter ondersteunen.”

Uitbreiding

Door deze samenwerking wordt het aantal standplaatsen, de beschikbare vloot en het contact met de lokale markt verder uitgebreid.

Samenwerking

“De visie van Nijhof-Wassink en hun bedrijfscultuur strookt met die van ons”, zegt Dieter Vanoverberghe van DVM Trans. “Met deze samenwerking kunnen we nog dichter bij de klanten en hun afnemers komen. Samen kunnen wij er sterker uit komen.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.