Nieuws

De tweede editie van Dutch Poultry Expo, die plaatsvindt op 17 en 18 maart 2020 in Evenementenhal Hardenberg, raakt steeds verder volgeboekt. Dat meldt beursorganisator Easyfairs.

Tijdens de beurs, die zich specifiek richt op de pluimveesector, zullen volgens de beursorganisator verschillende segmenten ruimschoots vertegenwoordigd zijn. Op het gebied van voerleveranciers presenteren onder meer De Heus, Raiffeisen en ABZ Diervoeding zich.

Exposanten

Ook Ter Heerdt en Agromix (Broederijen), MSD Animal Health (Farmacie), Rabobank en ABN Amro (Banken en Adviseurs) en Vencomatic en Specht ten Elsen (Stalinrichters) hebben hun deelname aan de tweede editie van Dutch Poultry Expo al bevestigd.

Compleet aanbod

“Dit rijtje aan exposanten bestaat uit grote namen en belangrijke marktspelers. We zijn blij dat zij ook voor deze editie weer hun vertrouwen uitspreken. Hierdoor krijgt de pluimveehouder een compleet aanbod gepresenteerd”, zegt Natascha Halbertsma namens Easyfairs.

Openingstijden

De tweede editie van Dutch Poultry Expo is op dinsdag 17 en woensdag 18 maart 2020 te bezoeken in Evenementenhal Hardenberg. Op beide dagen is het nationale vakevent voor de pluimveehouderij geopend van 14.00 tot 22.00 uur.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.