Nieuws

Samenwerking Voeders Denys en Voeders Decadt

Decadt

De Belgische familiebedrijven Voeders Denys en Voeders Decadt zijn met ingang van 1 januari 2020 gaan samenwerken.

Door het bundelen van de kennis, expertise en het netwerk, wordt volgens beide bedrijven een nog sterkere marktpositie binnen de varkens- en rundveesector verworven. Beide bedrijven zijn samen goed voor ongeveer 300.000 ton mengvoeder op jaarbasis.

Gevolgen

De bedrijven stellen in een nieuwsbericht op de website van Voeders Decadt dat de samenwerking voor hun klanten geen gevolgen heeft. “U kunt blijven rekenen op uw vertrouwde contactpersonen. Onze producten en services blijven dezelfde en de vestigingen van beide bedrijven blijven bestaan. Hierdoor blijven we dicht bij onze klanten staan.”

Samenwerking

Een efficiënt werkende organisatie met een zekere schaalgrootte is in de optiek van beide bedrijven de enige manier om een gezonde toekomst binnen deze sector uit te bouwen. “Daarom is deze samenwerking cruciaal, omdat we kwaliteitsvolle voeders kunnen blijven aanbieden voor een competitieve prijs mét bijhorende diepgaande expertise en vlotte service.”

Aanvulling

Beide familiebedrijven laten weten veel vertrouwen te hebben in de samenwerking. “We vullen elkaar goed aan vanwege onze expertise, dynamiek en het familiale karakter. We voelen dus een sterke complementariteit tussen de twee bedrijven.”

Lees ook:  
Quartes en Agrifirm bundelen krachten in België
Leievoeders versterkt positie op Belgische markt
ForFarmers België rondt overname Voeders Algoet af

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.