Nieuws

Coops Mengvoeders neemt WMU over

Coops Mengvoeders heeft de fabriek van de Winterswijkse Meng Unie (WMU) in Winterswijk gekocht. Dat maakt het bedrijf bekend op haar website.

Het Achterhoekse bedrijf noemt de aankoop een mooie kans om klanten ook in de toekomst veelzijdig van dienst te blijven. “De markt vraagt steeds meer om kwalitatief specifieke receptwensen. Om hier nu en in de toekomst aan te kunnen blijven voldoen, is een aparte productielocatie in onze regio zeer wenselijk”, aldus het bedrijf in een verklaring op de website.

Voer in eigen fabriek

Vanaf begin 2020 wordt gestart met de productie van voeders op de productielocatie in Winterswijk. “We streven ernaar om de uitbestede omzet van de afgelopen jaren in de nabije toekomst weer in eigen fabrieken te produceren.”

Fabriek Halle

De geplande uitbreiding van de fabriek in Halle gaat, ondanks de aankoop van de fabriek in Winterswijk, gewoon door. “Op deze wijze kunnen wij de verwachte groei van de komende jaren vanuit twee eigen locaties in de regio opvangen.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.