Nieuws

AR introduceert merk Unevo Bio

Dier&Recht

AgruniekRijnvallei (AR) introduceert een nieuw merk voor biologische handelsproducten. Dit merk draagt de naam Unevo Bio. De eerste producten onder het nieuwe merk zijn een biologische kalvermelk en biologische lammerenmelk.

Producten onder het merk voldoen aan de kwaliteitscriteria van AR, en zijn volgens de coöperatie aanvullend, onderscheidend en hebben een duidelijke toegevoegde waarde op het boerenbedrijf.

Magere melkpoeder

Als eerste worden een biologische kalvermelk en biologische lammerenmelk onder het nieuwe merk geïntroduceerd. Beide melkpoeders bevatten een hoog aandeel magere melkpoeder. Magere melkpoeder zorgt voor stremming in de lebmaag waardoor het eiwit vast kan voorverteren.

Verteerbaarheid

Kalveren en lammeren kunnen de voedingsstoffen uit deze melkpoeder daardoor goed opnemen en benutten. De melkpoeders bestaan uit 100% zuiveleiwit, waardoor het licht verteerbaar is. Door de smakelijkheid nemen de dieren de melk graag op. Beide melkpoeders zijn toepasbaar in alle voersystemen en zijn goed oplosbaar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.