Nieuws

Victam en VIV bundelen krachten ook in Europa

VIV Europe

Victam International en VIV bundelen ook hun expertise in Europa. Dat maakten beide beursorganisaties vandaag bekend. Het resultaat hiervan is dat Victam International en VIV Europe in 2022 tegelijkertijd worden gehouden in Utrecht.

De eerste gezamenlijke beurseditie vindt plaats in de Jaarbeurs te Utrecht van 31 mei tot 2 juni 2022. De Europese samenwerking volgt op de gezamenlijke organisatie van het Aziatische evenement Victam and Animal Health and Nutrition Asia (24 tot en met 26 maart 2019) in Bangkok.

Terug naar Nederland

De samenwerking met VIV betekent dat Victam International als beurs weer terugkomt naar Nederlandse bodem. “Het begon voor ons allemaal in de Jaarbeurs in Utrecht in 1965”, memoreert Victam-directeur Sebas van den Ende. “In Utrecht kiezen we nadrukkelijk voor co-locatie. We organiseren ieder ons eigen evenement, maar dan gelijktijdig. In Azië is echt sprake van een gezamenlijk, georganiseerd evenement”, licht hij toe.

Synergie

Heiko Stutzinger, directeur VIV worldwide, geeft aan enthousiast te zijn over de synergie en de goede samenwerking tussen Victam en VIV. “Het partnerschap wordt vervolgd met een Europees initiatief dat de dierhouderij een breed en rijk platform biedt in 2022. We zien deze co-locatie van beide beurzen als een belangrijke stap in de vier decennia waarin beide organisaties zich los van elkaar hebben ontwikkeld, zowel in Europa als in andere werelddelen”, aldus Stutzinger.

Het sterke Victam-netwerk in voertechnologie en diervoederproudctie tezamen met het concept Feed tot Food van VIV Europe biedt volgens beide organisaties een compleet en professioneel platform voor standhouders en bezoekers. Verkoop van standruimte voor de beurzen in 2022 begint eind van dit jaar.

Sebas van den Ende (Victam) en Heiko Stutzinger (VIV) bekrachtigen de samenwerking in Europa: Jaarbeurs Utrecht, 2022

Lees ook: Victam en VIV slaan handen ineen voor Bangkok 2020

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.