Nieuws

De Molenaar in bijzondere tijden

Cover De Molenaar 5-2020

Woensdag 18 maart is De Molenaar nr. 5 naar de drukker gegaan. Als alles volgens plan verloopt, valt deze uitgave vrijdag 27 maart bij u in de brievenbus. De maatregelen om het corona-virus in te dammen volgen elkaar echter snel op. Welke gevolgen dat zal hebben op bijvoorbeeld de bezorging volgende week, is vandaag nog niet te overzien. Immers, morgen kan het anders zijn. Mocht de bezorging vertragen, dan heeft u vanaf 27 maart de mogelijkheid De Molenaar nr. 5 digitaal te lezen. Ruim 200 eerdere edities zijn na inloggen ook online toegankelijk.

Belangrijk

Ondertussen wordt in de voedselketen met man en macht gewerkt aan de voedselvoorziening. De diervoederindustrie is daarin een belangrijke schakel. In deze bijzondere tijden wordt eens te meer duidelijk hoe belangrijk het is dat er voedselproductie plaatsvindt in eigen land, zodat consumenten verzekerd blijven van gezonde, veilige en voldoende voedingsproducten. De Molenaar wenst u bij het vervullen van uw rol in deze keten, alle succes toe.  

Lees ook: Nevedi stelt Covid-19 protocol op

De Molenaar digitaal lezen? Dan kan door in te loggen op de pagina online-vakblad. Heeft u nog geen online account, maar wel een abonnement op het gedrukte blad? Of bent u uw wachtwoord vergeten? Ga dan naar de algemene inlogpagina.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.