Nieuws
Foto: Easyfairs

De tweede editie van de vakbeurs Maintenance en de eerste editie van de vakbeurs Worksafe die gepland stonden op 21, 22 en 23 april 2020 in Evenementenhal Gorinchem worden verplaatst naar 1, 2 en 3 december 2020. Dit vanwege het coronavirus.

De beperkingen en extra maatregelen die de Nederlandse overheid nu oplegt, betekenen dat evenementen die gepland stonden tot en met 6 april, met meer dan honderd bezoekers, worden afgelast.

Gezondheid voorop

“Gezien de onvoorspelbaarheid en onvermijdelijkheid van het coronavirus dat buiten de macht van Easyfairs valt, is het onmogelijk geworden om Maintenance en Worksafe door te laten gaan. Hierbij staan de gezondheid en veiligheid van onze exposanten, bezoekers en medewerkers voorop”, laat de organisatie weten.

Zorgvuldig besluit

Easyfairs heeft dit besluit zorgvuldig genomen in goed overleg met haar partners en de markt. “Wij vinden het op dit moment maatschappelijk niet verantwoord om de huidige situatie met betrekking tot het coronavirus te negeren. Dit zijn uitzonderlijke omstandigheden. We keken er samen met onze exposanten, partners en bezoekers enorm naar uit, maar dit is de enige juiste beslissing.”

Nieuwe data

De tweede editie van Maintenance en de eerste editie van Worksafe worden verplaatst naar dinsdag 1, woensdag 2 en donderdag 3 december 2020. De locatie blijft Evenementenhal Gorinchem. Ook de openingstijden en de plattegrond van het vakevent blijven ongewijzigd. Dat betekent dat beide events ook op deze nieuwe datum te bezoeken zijn van 10.00 tot 17.00 uur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.