Nieuws
impact corona

Op woensdag 25 maart om 13 uur organiseert de Werkgeverslijn land- en tuinbouw een webinar. Centraal bij dit online seminar staat de vraag wat de impact van corona is voor werkgevers in de land- en tuinbouw.

Webinar

Het is de tweede keer dat de Werkgeverslijn een webinar over de impact van corona op de werkgevers in de agrarische sector opzet. Deskundigen van de Werkgeverslijn geven een update over het laatste nieuws vanuit de overheid en over de acties vanuit de Taskforce Arbeid. Tijdens het webinar is het mogelijk vragen te stellen.

Expert

Een expert van Stigas is in de studio aanwezig om concrete tips te geven over de vraag: hoe houd ik mijn werknemers gezond? Daarnaast wordt tijdens het online seminar antwoord gegeven op de meest gestelde vragen die bij de Werkgeverslijn binnenkomen.

Alle vragen die gesteld worden tijdens het webinar, worden na afloop toegevoegd aan de rubriek ‘veelgestelde vragen’ op de website van de werkgeverslijn.

Eerste webinar

Het eerste webinar van de Werkgeverslijn vond plaats op 18 maart. IN die sessie bespraken Peter Baltus en Liesbeth van der Vegt de impact van de coronamaatregelen voor werkgevers in de agrarische sector tot dat moment. De vragen die tijdens die uitzending werden gesteld en beantwoord, zijn al opgenomen in de rubriek ‘Veelgestelde vragen’.

Aanmelden

Aanmelden voor het webinar van 25 maart kan op de website van de Werkgeverslijn.

Lees ook: Nevedi stelt corona-protocol op

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.