Nieuws

Arvesta zet medewerkers in de bloemetjes

Het Vlaamse Arvesta bedankt haar 1900 medewerkers voor hun inzet en toewijding tijdens deze moeilijke periode. De onderneming laat de boeketten bij de werknemers aan huis leveren.

Hoofd personeelszaken Karin Van Roy van Arvesta: “Onze medewerkers zetten zich ongelooflijk hard in om ervoor te zorgen dat we onze cruciale rol in de voedingsketen kunnen blijven waarmaken. Van winkelpersoneel, productiemedewerkers, logistieke krachten, verkooppersoneel en technici tot het administratief personeel: iedereen zet zich in en dat verdient een bloemetje.”

Belangrijke schakel

Als belangrijke schakel in de voedingsketen wil Arvesta de consument blijven voorzien van voeding en diervoeding. “Net zoals onze merken in diervoeding en land- en tuinbouw én de agrarische Aveve-centra de cruciale rol hebben om boer en tuinder te blijven beleveren. Dat kan alleen maar dankzij de tomeloze inzet van onze 1900 medewerkers die er elke dag opnieuw voor gaan”, stelt Van Roy.

Veiligheid voorop

“Uiteraard nemen we overal verscherpte maatregelen zodat we steeds de veiligheid en gezondheid van onze medewerkers en klanten kunnen verzekeren, want dat is primordiaal”, zegt Van Roy.

Waardering

Ze vervolgt: “Dat maakt het werk voor onze medewerkers er niet altijd makkelijk op. Maar het is hartverwarmend om te zien hoe gemotiveerd onze mensen zijn en zich elke dag opnieuw inzetten. Zij zorgen er mee voor dat het hart van onze business kan blijven draaien. En dat verdient een welgemeende dankjewel. ”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.