Nieuws

De tweede editie van het vakevent Dutch Pork Expo die gepland stond op 21 en 22 april 2020 in Evenementenhal Venray, wordt verplaatst naar 26 en 27 januari 2021 vanwege het coronavirus.

De maatregel die de Nederlandse overheid sinds vorige week oplegt met betrekking tot het coronavirus, betekent dat alle evenementen die gepland stonden tot 1 juni worden afgelast. Beursorganisator Easyfairs heeft daarop besloten Dutch Pork Expo te verplaatsen naar 26 en 27 januari 2021.

Uitstel

“Vanzelfsprekend volgen wij de maatregel vanuit de overheid en dat betekent dat Dutch Pork Expo wordt doorgeschoven naar volgend jaar. Dit doen wij met pijn in ons hart, omdat wij weten hoe iedereen naar deze tweede editie heeft toegeleefd”, zegt Lucas van’t Hof, Head of Agriculture van Easyfairs.

Bewuste keuze

Van’t Hof: “De reden om in 2021 Dutch Pork Expo eind januari te laten plaatsvinden, is een bewuste keuze. Wij hebben onderzoek gedaan onder de varkenshouders en overige bezoekers waaruit naar voren kwam dat de voorkeur voor een beurs in de periode januari tot en met maart is.

Januari

Varkenshouders houden zich ook bezig met akkerbouw en kunnen vanaf april – met gunstige weersomstandigheden – al druk op het land bezig zijn. Daarom is besloten om Dutch Pork Expo vanaf nu ieder jaar in de laatste week van januari te laten plaatsvinden. Voor 2021 is dat 26 en 27 januari geworden.”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.