Nieuws

Explosie bij Denkavit

explosie

Woensdag 8 april heeft zich een stofexplosie voorgedaan bij Denkavit in Voorthuizen. De hulpdiensten waren snel ter plaatse. Bij de explosie deden zich geen persoonlijke ongelukken voor, melden diverse Gelderse media.

Als gevolg van de explosie is een van de gevelplaten weggeslagen, waardoor een gat in de silowand is te zien. De sprinklerinstallatie werd door de explosie geactiveerd, waardoor de brandweer aanvankelijk dacht dat er brand was. Dit bleek niet het geval.

Experts onderzoeken op dit moment wat de oorzaak kan zijn geweest van de stofexplosie, laat Denkavit weten aan de Gelderse media.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.