Nieuws
bulkhandling

LDL Bulkhandling in Ede en OHV Bulkhandling in Tegelen zijn ondergebracht in de LANDD Group. Vanuit de nieuwe vestiging in Tegelen verwacht de LANDD Group de groeiende markt in Zuid-Nederland, België en Duitsland beter te kunnen bedienen.

LDL Bulkhandling is sinds 2011 gevestigd in Ede. Onder leiding van Evert-Jan van Leuven en Jan van Deelen ontwerpt, bouwt, monteert én onderhoudt installaties voor het interne transport en de opslag van droge stoffen. Kwaliteit staat daarbij hoog in het vaandel. De afgelopen jaren is het bedrijf sterk gegroeid. “Om verdere expansie mogelijk te maken, was het wenselijk om een tweede vestiging te openen”, vertelt Van Deelen van LDL Bulkhandling.

Partner

Het bedrijf vond in OHV Bulkhandling een uitstekende partner. “Het is een no-nonsense bedrijf dat dezelfde waarden hanteert als wij, met kwaliteit en stiptheid op een hoog niveau. Het is voor ons bovendien een strategisch gelegen uitvalsbasis in Zuid-Nederland. Van daaruit kunnen we ook de markten in de nabijgelegen delen van België en Duitsland bedienen.”

De bedrijven richten zich met name op de mengvoederindustrie, maalderijen, asfalt, beton en aanverwante industrieën. “Daar zien we nog veel groeimogelijkheden.”

Meer over de nieuwe samenwerking tussen beide bulkhandling bedrijven in de De Molenaar nr. 7 (verschijnt in 8 mei).

Lees ook: Nieuwe transportbrug voor Fuite

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.