Nieuws
Emma Nutrition

Verteerbaarheid, milieu-impact en de Ca/P-ratio zijn van belang in diervoeding. Vooral de mate waarin Ca en P worden geabsorbeerd in het maagdarmkanaal is belangrijk. Voor optimaal mineralenmetabolisme zijn vitamine D3 metabolieten van grote betekenis. Deze worden door de Zwitserse producent Herbonis geleverd in het additief Panbonis.

Distributeur

In De Molenaar nr. 6 (17 april 2020) vertelt producent Herbonis in een advertorial over het belang van vitamine D3 suppletie in diervoeders. Het artikel verwijst naar Daem Eco als distributeur. Dit bedrijf levert de Herbonis-producten in Nederland en Duitsland. Belgische klanten kunnen zich voor Herbonis-producten wenden tot Emma Nutrition, gevestigd in Poperinge.

Emma Nutrition staat voor Electronical Milk Mother Application (Elektronische Melk (Mother) ZeugMachine). “Wij leveren en ontwikkelen complementaire diervoeders in allerlei vormen”, vertelt Maurice Verschaeve van Emma Nutrition.

Lees ook: Een fysiologische kijk op mineralenmetabolisme

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.