Nieuws

Dinnissen Process Technology bezoekt dit jaar digitaal lentebeurzen. Op een speciaal ontworpen online beurspagina zijn 5 video’s te vinden over de nieuwste machines, innovaties en ontwikkelingen van het bedrijf. Daarnaast is er de mogelijkheid om persoonlijke videogesprekken met adviseurs in te plannen.

Omdat verschillende beurzen voorlopig niet kunnen plaatsvinden, kunnen veel bedrijven zich dit voorjaar niet presenteren. Dinnissen is een van die bedrijven. Het bedrijf besloot daarop om op hun website een digitale beursstand op te zetten.

Digitale beursstand

Op een speciaal ontworpen online beurspagina staan 5 video’s over hun nieuwste machines, innovaties en ontwikkelingen. Inclusief een sneak preview van hun nieuwe productiefaciliteit. Daarnaast kunnen klanten en relaties op deze pagina persoonlijke videogesprekken met de adviseurs van Dinnissen plannen.

Klantcontact

“De voorjaarsbeurzen zijn erg belangrijk voor ons”, zegt salesmanager Rieks Reyers van Dinnissen. “Hier kunnen we de laatste ontwikkelingen presenteren en krijgen we de kans om bij te praten met onze klanten en relaties. Ook krijgen we een beter beeld van wat er speelt bij onze klanten in verschillende sectoren.”

Video’s

Hij vervolgt: “Toen we eenmaal beseften dat de voorjaarsbeurzen vanwege het coronavirus (COVID-19) voorlopig niet zouden kunnen plaatsvinden, hebben we snel gehandeld. We kwamen op het idee om onze beursstand dit jaar online te presenteren door video’s te maken van onze laatste innovaties en ontwikkelingen.”

“Natuurlijk hebben we het liefst een-op-een contact met onze klanten. Daarom bieden wij klanten de mogelijkheid om persoonlijke videogesprekken met onze experts in te plannen.”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.