Nieuws
Mark Ipema
Mark Ipema neemt op 18 mei het stokje over van Albert Getkate.

De raad van commissarissen van AgruniekRijnvallei (AR) heeft Mark Ipema (49 jaar) als operationeel directeur aangesteld. Met ingang van maandag 18 mei zal hij voormalig operationeel directeur Albert Getkate opvolgen.

Ipema wordt verantwoordelijk voor de operationele activiteiten van AR, waaronder productie, logistiek, kwaliteitszorg, op- en overslag en het beheer van onroerend goed. Op termijn zal hij ook de inkoop van mengvoedergrondstoffen gaan coördineren.

Ervaring

De nieuwe operationeel directeur is opgegroeid op een agrarisch bedrijf. Een groot deel van zijn carrière heeft hij gewerkt in de chemische industrie. Hij heeft daar kennis opgedaan over de productie van geneesmiddelen, diervoederadditieven en cosmetische ingrediënten.

Ipema heeft veel managementervaring en kennis van IT in operationele omgevingen.

Aanvulling

Algemeen directeur Martin Grift: “Ik verwacht dat Mark Ipema met zijn kennis en ervaring een mooie aanvulling is op het directieteam van AR. We kijken ernaar uit om met hem samen te werken.”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.