Nieuws
Josien Hermans

Josien Hermans is in dienst getreden van Protix in de functie van Chief Commercial Officer (CCO). Volgens de insectenproducent past de benoeming bij de nieuwe status waarin het bedrijf zich nu bevindt.

Protix is gegroeid van start-up naar scale-up en getransformeerd tot commerciële producent van duurzame insecten ingrediënten. Om deze nieuwe positie te versterken en de commerciële strategie uit te rollen heeft het bedrijf een commercieel directeur aangetrokken in de persoon van Josien Hermans.

Internationaal

Hermans is een ervaren commercieel expert in zowel de internationale voedings- als diervoederindustrie. Ze heeft ruime ervaring in de ingrediëntenindustrie, maar ook in consumentengoederen. Ze bekleedde diverse commerciële leidinggevende functies bij FrieslandCampina, Cargill en Unilever waar ze commerciële teams en projecten leidde die innovatieve oplossingen brachten en strategische partnerschappen. Hermans heeft een MBA van de Erasmus Universiteit Rotterdam.

In haar nieuwe functie is Hermans verantwoordelijk voor de commerciële strategie van Protix. Ze geeft leiding aan het verkoopteam en de marketing- en productontwikkelingsactiviteiten. Daarnaast zal ze inhoud geven aan het stimuleren van de internationale groei van het bedrijf.

Lees ook: Protix haalt Rabo Corporate Investments binnen als nieuwe investeerder

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.