Nieuws
van den berkhof

Adriaan van den Berkhof is per 1 mei de nieuwe CEO van de Van Mourik Group. Samen met Marco van Mourik vormt hij de directie van de groep. Van Mourik was sinds 2013 algemeen directeur. Hij richt zich vanaf nu op Business Development en Innovatie.

Aanvulling

De ontwikkelingen binnen de Van Mourik Group van de afgelopen jaren zijn voor het bedrijf aanleiding om de directie van de groep een andere invulling te geven. De kennis en expertise van Van den Berkhof zijn volgens de onderneming een welkome aanvulling op hetgeen in eigen huis aanwezig is. De nieuwe directeur studeerde bedrijfskunde en heeft een lange staat van dienst onder andere in financieel leidinggevende functies en het optimaliseren van organisatieprocessen.

Positionering

De Van Mourik Group positioneerde zich de laatste jaren nationaal en internationaal steeds breder, onder andere door over- en deelnames in bedrijven als Van Mourik Yeast & Packaging, ST Projects, Crushing Mills, Bakker Machinefabriek, Vescon en Melamo en Innius. Van den Berkhof ziet het als een mooie uitdaging om zijn kennis en ervaring uit andere sectoren te benutten ten dienste van de Van Mourik Group.

Van den Berkhof ziet dat de sectoren waarin de groep actief is, voor belangrijke uitdagingen staan. Niet alleen nu tijdens de coronacrisis. “De uitdagingen van voor de coronacrisis, zoals stikstof en klimaat, zullen blijvend van invloed zijn op de sectoren waarin we actief zijn. Aan ons de taak om klanten te ondersteunen in de manier waarop zij een antwoord willen geven aan deze vraagstukken”, aldus de nieuwe directeur.

Van den Berkhof vormt samen met Marco van Mourik de directie van de Van Mourik Group. Directievoorzitter Van Mourik gaat zich bezighouden met Business Development en Innovatie in de Feed- en Foodsector. Hij zal marktontwikkelingen op de voet volgen en kansen creëren voor opdrachtgevers en voor de Group.

Van Mourik
Het directieteam bestaat uit Marco van Mourik en Adriaan van den Berkhof

Lees ook: Van Mourik neemt Innius over

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.