Nieuws
Evenementenhallen
De agrarische vakbeurzen in de Evenementenhallen gaan door dit najaar.

De diverse agrarische vakbeurzen die voor dit najaar en volgend voorjaar op de agenda staan in de Evenementenhallen in Hardenberg, Venray en Gorinchem, gaan door. Dat maakte organisator Easyfairs vandaag bekend. “Op basis van de informatie uit de persconferentie van gisteravond gaan wij aan de slag met onze vakbeurzen”, aldus Lucas van ’t Hof.

Agenda

De Rundvee- en Mechanisatie Vakdagen (RMV) staan gepland voor 27, 29 en 29 oktober 2020 in Hardenberg. Een maand later vinden de RMV plaats in Gorinchem, op 24, 25 en 26 november. “De anderhalve meter-protocollen staan klaar. Ook zijn voorbereidingen getroffen om in samenwerking met gemeentes de afstand te borgen op onze evenementen”, aldus Van ’t Hof.

Ook Dutch Pork Expo (gepland voor 26 en 27 januari 2021) en Dutch Poultry Expo (23 en 24 maart 2021) in Hardenberg zijn nu in de agenda van de Evenementenhallen gezet.

Voorwaarden

Voorwaarde voor het plaatsvinden van de beurzen zonder maximum aantal bezoekers, is dat deelnemers van tevoren wordt gevraagd of ze symptomen van Covid-19 vertonen. Ook moeten bezoekers zich vooraf registeren, een voorwaarde waaraan Easyfairs-evenementen al voldoen.

Van ‘t Hof: “Zodra men binnen is, kan er vrij bewogen worden over de beursvloer. Uiteraard hanteren wij op alle plekken op de beursvloer de anderhalve meter afstand. Ook is er de mogelijkheid om zowel op als buiten de beursvloer verantwoord met elkaar te netwerken.” Daarnaast treft Easyfairs extra hygiënemaatregelen en plaatst de organisatie onder andere desinfectiestations.

Contactloos

De Smart Badge technologie die wordt toegepast op Easyfairs-beurzen, maakt het mogelijk om contactloos informatie te scannen. “Deze technologie krijgt een nog belangrijkere functie. De badge is een digitaal alternatief voor het schudden van handen of het uitwisselen van visitekaartjes.”

Lees ook: Eurotier verplaatst naar 9-12 februari 2021

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.