Nieuws

DVW sluit aan bij Voederwaarde.nl

Imelda Gielen, voorzitter VoederWaarde.nl heeft onlangs het deelnemerscertificaat overhandigd aan Michael Mackaay, directeur Coöperatie De Valk Wekerom.

Coöperatie De Valk Wekerom (DVW) is onlangs als deelnemer toegetreden tot VoederWaarde.nl. Imelda Gielen, voorzitter VoederWaarde.nl heeft onlangs het deelnemerscertificaat overhandigd aan Michael Mackaay, directeur Coöperatie De Valk Wekerom.

Mackaay: “Door deel te nemen aan VoederWaarde.nl zeggen wij niet alleen dat we transparantie en eerlijkheid over samenstellingen belangrijk vinden, we kunnen het ook aantonen.”

Bij VoederWaarde.nl zijn naast Coöperatie De Valk Wekerom nog zeven andere mengvoerbedrijven aangesloten en vier brancheorganisaties.

Keurmerk

VoederWaarde.nl is het enige keurmerk in Nederland dat de voederwaarde bij de deelnemende mengvoerbedrijven borgt en dit aantoonbaar maakt door onafhankelijk toezicht.

Doelstellingen

De drie belangrijkste doelen van VoederWaarde.nl zijn volledige openheid over grondstofsamenstelling voor afnemers, eenduidige berekening van de voederwaarde met behulp van een internationaal erkend en onafhankelijk voederwaardesysteem en garanties op de voederwaarde door het uitvoeren van controles.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.