Nieuws

IDMA en Victam Emea verplaatst naar mei 2021

IDMA
IDMA and Victam EMEA are rescheduled. Dates are to be set.

De internationale beurzen IDMA en Victam Emea zijn vanwege de coronacrisis verplaatst naar mei volgend jaar. Aanvankelijk zouden de beurzen, die plaatsvinden in Istanbul, worden gehouden in maart 2021.

De organisatie verwacht gelet op de ontwikkelingen van verschillende coronavaccins wereldwijd, dat het mogelijk is om van 27 tot 29 mei 2021 een beurs te organiseren met de kwaliteit zoals men dat van deze organisaties gewend is.

Ademruimte

“Volgens de Wereldgezondheidsorganisatie zijn er vanaf september 2020 176 potentiële vaccins in ontwikkeling in verschillende landen over de hele wereld. Met het effect van het vaccin in het komende jaar verwachten we dat de pandemie zal afnemen, reisverboden zullen eindigen en vluchten veel gemakkelijker zullen worden”, schrijft de organisatie.

“Door het evenement uit te stellen naar eind mei 2021 krijgen alle belanghebbenden de ruimte om te ademen en aandacht te besteden aan andere essentiële zaken.”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.